Bovag: weinig ruimte voor nieuwkomers op truckmarkt

Geen panden en personeel

Er is voorlopig weinig ruimte op de Nederlandse truckmarkt voor nieuwe truckmerken. Daarvoor zijn er te weinig mensen en panden beschikbaar. Nieuwkomers hebben bovendien te maken met de gevestigde merken als DAF, Scania, Mercedes en Volvo die hun positie in de krappe markt proberen te versterken.

BYD-truck in Amsterdam
Foto: Bluekens Group

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bovag: weinig ruimte voor nieuwkomers op truckmarkt | NT

Bovag: weinig ruimte voor nieuwkomers op truckmarkt

Geen panden en personeel

Er is voorlopig weinig ruimte op de Nederlandse truckmarkt voor nieuwe truckmerken. Daarvoor zijn er te weinig mensen en panden beschikbaar. Nieuwkomers hebben bovendien te maken met de gevestigde merken als DAF, Scania, Mercedes en Volvo die hun positie in de krappe markt proberen te versterken.

BYD-truck in Amsterdam
Foto: Bluekens Group

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu