‘Eb en vloed’ op de Rijn

De Rijn was de afgelopen week een grillige rivier. De ene dag viel er een forse was te noteren, de andere dag verdween het water weer. De rivier was ook onvoorspelbaar. Zaterdag 28 september steeg het peil van het Bodenmeer maar liefst 10 centimeter, maar wie gedacht had daarvan maandag op de Boven-Rijn iets terug te zien, kwam bedrogen uit. Bij Maxau werd toen 406 (-7) gepeild en bij Mannheim 215 (-14). Konstanz bleef met 291 onveranderd, terwijl Kaub 123 (+14) noteerde, Keule

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Eb en vloed’ op de Rijn | NT

‘Eb en vloed’ op de Rijn

De Rijn was de afgelopen week een grillige rivier. De ene dag viel er een forse was te noteren, de andere dag verdween het water weer. De rivier was ook onvoorspelbaar. Zaterdag 28 september steeg het peil van het Bodenmeer maar liefst 10 centimeter, maar wie gedacht had daarvan maandag op de Boven-Rijn iets terug te zien, kwam bedrogen uit. Bij Maxau werd toen 406 (-7) gepeild en bij Mannheim 215 (-14). Konstanz bleef met 291 onveranderd, terwijl Kaub 123 (+14) noteerde, Keule

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu