Binnenvaartpartijen openen gezamenlijk kantoor in Zwijndrecht

Binnenvaarthuis

De besturen van verschillende binnenvaartverenigingen trekken na de zomer bij elkaar in. Het gezamenlijke Binnenvaarthuis van onder meer de Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) komt in Zwijndrecht.

Na een verbouwing worden de besturen van het Expertise en Innovatie Centrum Binnenvaart (EICB), het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) en Bureau Telematica Binnenvaart  (BTB) en de KBN huisgenoten.

Het gezamenlijke binnenvaartkantoor komt aan de Scheepmakerij in Zwijndrecht. Hier zat het kantoor van BLN-Schuttevaer al, een van de brancheverenigingen die zijn samengekomen in de KBN. De andere fusiepartij, CBRB, zat in Rotterdam samen met de EICB, BVB en BTB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Binnenvaartpartijen openen gezamenlijk kantoor in Zwijndrecht | NT

Binnenvaartpartijen openen gezamenlijk kantoor in Zwijndrecht

Binnenvaarthuis

De besturen van verschillende binnenvaartverenigingen trekken na de zomer bij elkaar in. Het gezamenlijke Binnenvaarthuis van onder meer de Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) komt in Zwijndrecht.

Na een verbouwing worden de besturen van het Expertise en Innovatie Centrum Binnenvaart (EICB), het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) en Bureau Telematica Binnenvaart  (BTB) en de KBN huisgenoten.

Het gezamenlijke binnenvaartkantoor komt aan de Scheepmakerij in Zwijndrecht. Hier zat het kantoor van BLN-Schuttevaer al, een van de brancheverenigingen die zijn samengekomen in de KBN. De andere fusiepartij, CBRB, zat in Rotterdam samen met de EICB, BVB en BTB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement