‘Sensorfusie grootste technologische uitdaging voor autonome binnenvaart’

Data combineren

Vier bedrijven uit Nederland en België werken samen aan een Europees project om de verschuiving van reguliere naar autonome vaart te bevorderen. De grootste uitdaging is het ondersteunen van schippers met een combinatie van soft- en hardware. ‘Je hebt te maken met verschillende softwareprotocollen van de sensoren die op elkaar afgestemd moeten worden.’

Foto: Aquatic Drones

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Sensorfusie grootste technologische uitdaging voor autonome binnenvaart’ | NT

‘Sensorfusie grootste technologische uitdaging voor autonome binnenvaart’

Data combineren

Vier bedrijven uit Nederland en België werken samen aan een Europees project om de verschuiving van reguliere naar autonome vaart te bevorderen. De grootste uitdaging is het ondersteunen van schippers met een combinatie van soft- en hardware. ‘Je hebt te maken met verschillende softwareprotocollen van de sensoren die op elkaar afgestemd moeten worden.’

Foto: Aquatic Drones

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu