Lange levensduur binnenvaartschip even geen zegen

TON & teu

Hardlopend langs de Schie in Rotterdam zie ik een binnenvaartschip door het water glijden. Nadat we elkaar gepasseerd zijn, blijft een zwaar geronk van de motor nog enige tijd hoorbaar. De transitie naar zero-emissie in 2050 komt in de binnenvaart duidelijk maar langzaam op gang. We staan nog ver af van een binnenvaartvloot die geruisloos en schoon over onze rivieren en kanalen beweegt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lange levensduur binnenvaartschip even geen zegen | NT

Lange levensduur binnenvaartschip even geen zegen

TON & teu

Hardlopend langs de Schie in Rotterdam zie ik een binnenvaartschip door het water glijden. Nadat we elkaar gepasseerd zijn, blijft een zwaar geronk van de motor nog enige tijd hoorbaar. De transitie naar zero-emissie in 2050 komt in de binnenvaart duidelijk maar langzaam op gang. We staan nog ver af van een binnenvaartvloot die geruisloos en schoon over onze rivieren en kanalen beweegt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu