Hoge energieprijzen voer voor juristen

RAAD & recht

In de logistiek worden sinds jaar en dag stijgingen van brandstofprijzen doorbelast. In het wegvervoer gaat dat via de dieselclausules en in de luchtvracht via fuel surcharges. Grondslag van deze doorbelasting is het contract. Begrijpelijk: brandstofprijzen zijn al jaren volatiel en de gevolgen daarvan verdisconteer je in je contract.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hoge energieprijzen voer voor juristen | NT

Hoge energieprijzen voer voor juristen

RAAD & recht

In de logistiek worden sinds jaar en dag stijgingen van brandstofprijzen doorbelast. In het wegvervoer gaat dat via de dieselclausules en in de luchtvracht via fuel surcharges. Grondslag van deze doorbelasting is het contract. Begrijpelijk: brandstofprijzen zijn al jaren volatiel en de gevolgen daarvan verdisconteer je in je contract.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu