Commentaar – Ambtenaren aan het stuur bij corona logistiek

Méér kwaliteit nodig

Nederland mag méér kwaliteit verwachten van de overheid om de coronapandemie te lijf te gaan. Het wordt steeds duidelijker dat de corona-lockdown in alle hevigheid zal voortduren. Het kabinet neemt geen risico’s meer in een poging een derde golf te voorkomen. Ondernemers zullen nog maanden gedwongen zijn hun activiteiten te staken of fors te verminderen. Ondertussen doen we het van heel Europa het slechtst als het gaat om aantallen vaccinaties.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Commentaar – Ambtenaren aan het stuur bij corona logistiek | NT

Commentaar – Ambtenaren aan het stuur bij corona logistiek

Méér kwaliteit nodig

Nederland mag méér kwaliteit verwachten van de overheid om de coronapandemie te lijf te gaan. Het wordt steeds duidelijker dat de corona-lockdown in alle hevigheid zal voortduren. Het kabinet neemt geen risico’s meer in een poging een derde golf te voorkomen. Ondernemers zullen nog maanden gedwongen zijn hun activiteiten te staken of fors te verminderen. Ondertussen doen we het van heel Europa het slechtst als het gaat om aantallen vaccinaties.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding