Einde steuntijdperk betekent beperkingen durven loslaten

Commentaar

Met het aangekondigde einde van de coronasteunmaatregelen stopt het tijdperk waarin de overheid voor een groot deel verantwoordelijkheid heeft genomen voor ondernemers die door de coronacrisis werden getroffen. De wetten van de vrije markt gaan nu weer gelden. Dat is een verstandig besluit van het kabinet, mits hiermee wordt voorgesorteerd op het loslaten van vrijwel alle coronabeperkingen.

Mark Rutte voor Rijksoverheid.nl
Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Einde steuntijdperk betekent beperkingen durven loslaten | NT

Einde steuntijdperk betekent beperkingen durven loslaten

Commentaar

Met het aangekondigde einde van de coronasteunmaatregelen stopt het tijdperk waarin de overheid voor een groot deel verantwoordelijkheid heeft genomen voor ondernemers die door de coronacrisis werden getroffen. De wetten van de vrije markt gaan nu weer gelden. Dat is een verstandig besluit van het kabinet, mits hiermee wordt voorgesorteerd op het loslaten van vrijwel alle coronabeperkingen.

Mark Rutte voor Rijksoverheid.nl
Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu