Te vroeg voor gejuich na Porthos-uitspraak

Commentaar

Op de hoofdkantoren van de partners in Porthos, dat CO2 uit de Rotterdamse haven wil afvangen en in de zeebodem wil opslaan, zal een zucht van verlichting zijn geslaakt door het besluit van de Raad van State om het project in leven te laten. Maar men zal ook niet op de bureaus hebben staan dansen, want de kans is nog steeds reëel dat er uiteindelijk een streep gaat door het miljardenproject, dat een belangrijke rol speelt in het kabinetsbeleid om de klimaatdoelen van ‘Parijs’ te halen.

porthos-botlek
Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Te vroeg voor gejuich na Porthos-uitspraak | NT

Te vroeg voor gejuich na Porthos-uitspraak

Commentaar

Op de hoofdkantoren van de partners in Porthos, dat CO2 uit de Rotterdamse haven wil afvangen en in de zeebodem wil opslaan, zal een zucht van verlichting zijn geslaakt door het besluit van de Raad van State om het project in leven te laten. Maar men zal ook niet op de bureaus hebben staan dansen, want de kans is nog steeds reëel dat er uiteindelijk een streep gaat door het miljardenproject, dat een belangrijke rol speelt in het kabinetsbeleid om de klimaatdoelen van ‘Parijs’ te halen.

porthos-botlek
Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding