Pak ook eens de drugsgebruikers aan tegen ondermijning

Commentaar

Elk vraag schept zijn eigen aanbod en daarmee een supply chain. Deze economische wet is ook van toepassing op de drugsindustrie. Logistieke bedrijven in de havens en het wegvervoer merken de nadelige gevolgen hiervan dagelijks in de praktijk. Heel begrijpelijk dat Deltalinqs-directeur Bas Jansen zich bijna machteloos voelt tegen ondermijning omdat de maatschappij nog altijd zijn ‘schouders ophaalt over het eigen drugsgebruik’. Voordat er écht iets verbetert aan de veiligheid in de haven, moet de moraal van de burger veranderen. Helaas zal dat nog wel even duren, getuige het toenemende drugsgebruik door de consument.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Pak ook eens de drugsgebruikers aan tegen ondermijning | NT

Pak ook eens de drugsgebruikers aan tegen ondermijning

Commentaar

Elk vraag schept zijn eigen aanbod en daarmee een supply chain. Deze economische wet is ook van toepassing op de drugsindustrie. Logistieke bedrijven in de havens en het wegvervoer merken de nadelige gevolgen hiervan dagelijks in de praktijk. Heel begrijpelijk dat Deltalinqs-directeur Bas Jansen zich bijna machteloos voelt tegen ondermijning omdat de maatschappij nog altijd zijn ‘schouders ophaalt over het eigen drugsgebruik’. Voordat er écht iets verbetert aan de veiligheid in de haven, moet de moraal van de burger veranderen. Helaas zal dat nog wel even duren, getuige het toenemende drugsgebruik door de consument.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen