Minister Harbers dient openheid van zaken te geven over Kiwa

Commentaar

Waarom heeft de overheid in 2009 het particuliere bedrijf Kiwa een prachtig contract van veertig jaar gegeven voor de uitgifte van allerlei verplichte documentatie en kaarten voor de transportbranche? Die vraag is nog altijd niet beantwoord, maar nu weer actueel vanwege de enorme prijsstijgingen die Kiwa mag doorberekenen aan de transportsector. Prijsstijgingen die bovendien niet onderbouwd worden: zowel het ministerie als het bedrijf Kiwa Register biedt nog altijd geen inzage in de financiën.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Minister Harbers dient openheid van zaken te geven over Kiwa | NT

Minister Harbers dient openheid van zaken te geven over Kiwa

Commentaar

Waarom heeft de overheid in 2009 het particuliere bedrijf Kiwa een prachtig contract van veertig jaar gegeven voor de uitgifte van allerlei verplichte documentatie en kaarten voor de transportbranche? Die vraag is nog altijd niet beantwoord, maar nu weer actueel vanwege de enorme prijsstijgingen die Kiwa mag doorberekenen aan de transportsector. Prijsstijgingen die bovendien niet onderbouwd worden: zowel het ministerie als het bedrijf Kiwa Register biedt nog altijd geen inzage in de financiën.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu