Tegenvallers voor project Kornwerderzand

De verruiming van sluis Kornwerderzand in de Afsluitdijk is nog niet begonnen of er zijn al tegenvallers. Zo zijn vertragingen ontstaan bij de versterking van de Afsluitdijk en de verdieping van de vaargeulen in het IJsselmeer. Ook zijn er problemen met verzilting, de bijdrage van het bedrijfsleven en de prijsontwikkeling en inflatie.

Foto: Rijkswaterstaat

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Tegenvallers voor project Kornwerderzand | NT

Tegenvallers voor project Kornwerderzand

De verruiming van sluis Kornwerderzand in de Afsluitdijk is nog niet begonnen of er zijn al tegenvallers. Zo zijn vertragingen ontstaan bij de versterking van de Afsluitdijk en de verdieping van de vaargeulen in het IJsselmeer. Ook zijn er problemen met verzilting, de bijdrage van het bedrijfsleven en de prijsontwikkeling en inflatie.

Foto: Rijkswaterstaat

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen