Van Oord breidt onbemande survey-vloot uit

Automatisering

‘Momenteel beschikken we bij Van Oord over twee onbemande, autonoom varende survey-vaartuigen, de ‘VO:X Metiri’ en ‘VO:X Snellius’. Van het type Snellius hebben we er twee extra besteld bij Demcon.’ Het gaat om kleine vaartuigen met een lengte van slechts 2,50 meter die zelfstandig langs de kust en op binnenwateren surveys kunnen doen. En er zit een zeegaand survey- schip van zes meter in de planning, vertelt Balvert.

Foto: Van Oord

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Van Oord breidt onbemande survey-vloot uit | NT

Van Oord breidt onbemande survey-vloot uit

Automatisering

‘Momenteel beschikken we bij Van Oord over twee onbemande, autonoom varende survey-vaartuigen, de ‘VO:X Metiri’ en ‘VO:X Snellius’. Van het type Snellius hebben we er twee extra besteld bij Demcon.’ Het gaat om kleine vaartuigen met een lengte van slechts 2,50 meter die zelfstandig langs de kust en op binnenwateren surveys kunnen doen. En er zit een zeegaand survey- schip van zes meter in de planning, vertelt Balvert.

Foto: Van Oord

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu