Inlandterminals in de problemen door congestie in Rotterdam

bomvol containers

Inlandterminals komen in de problemen door de congestie in de haven van Rotterdam. Het staat bij de binnenvaartterminals bomvol met volle en lege containers, waardoor er amper plek is voor de reguliere operatie. Intussen lopen de detention -en demurragekosten op. En regelmatig moeten schepen die met lege containers onderweg zijn naar Rotterdam teruggeroepen worden, omdat de terminals (ECT, APM, RWG en de diverse empty depots) last minute laten weten dat er geen plek is.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Inlandterminals in de problemen door congestie in Rotterdam | NT

Inlandterminals in de problemen door congestie in Rotterdam

bomvol containers

Inlandterminals komen in de problemen door de congestie in de haven van Rotterdam. Het staat bij de binnenvaartterminals bomvol met volle en lege containers, waardoor er amper plek is voor de reguliere operatie. Intussen lopen de detention -en demurragekosten op. En regelmatig moeten schepen die met lege containers onderweg zijn naar Rotterdam teruggeroepen worden, omdat de terminals (ECT, APM, RWG en de diverse empty depots) last minute laten weten dat er geen plek is.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen