Kramer Distripark Depot sluit aan op Container Exchange Route

Interne tolbaan

Het Kramer Distripark Depot (KDD) moet eind dit jaar zijn aangesloten op de Container Exchange Route (CER), de 17 kilometer lange interne tolbaan van de Rotterdamse haven. Behalve bij KDD wordt ook bij de Rotterdam Container Terminal (RCT) en Delta Container Services (DCS) gewerkt aan een aansluiting. Naar verwachting vinden eind 2023 de eerste containertransporten plaats over de baan.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kramer Distripark Depot sluit aan op Container Exchange Route | NT

Kramer Distripark Depot sluit aan op Container Exchange Route

Interne tolbaan

Het Kramer Distripark Depot (KDD) moet eind dit jaar zijn aangesloten op de Container Exchange Route (CER), de 17 kilometer lange interne tolbaan van de Rotterdamse haven. Behalve bij KDD wordt ook bij de Rotterdam Container Terminal (RCT) en Delta Container Services (DCS) gewerkt aan een aansluiting. Naar verwachting vinden eind 2023 de eerste containertransporten plaats over de baan.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu