‘Nog veel kansen in de overslag van droge bulk en andere grondstoffen’

Interview

De Nederlandse investeerder Olmar / PGGM nam onlangs een meerderheidsbelang in het Finse RP Logistics Oy (110 werknemers). Vorig jaar kocht het ook al een logistieke dienstverlener met 120 werknemers in de Finse haven Pori. Wie is Olmar eigenlijk? ‘We richten ons op strategische ladingstromen. In de containersector en tankopslag heb je al veel investeerders, maar in de overslag van droge bulk en andere grondstoffen liggen nog veel kansen.’

Oprichters Martijn Snijder (links) en Olivier van Noort scannen continu de markt af naar mogelijke logistieke bedrijven om over te nemen. Foto: NT / BP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Nog veel kansen in de overslag van droge bulk en andere grondstoffen’ | NT

‘Nog veel kansen in de overslag van droge bulk en andere grondstoffen’

Interview

De Nederlandse investeerder Olmar / PGGM nam onlangs een meerderheidsbelang in het Finse RP Logistics Oy (110 werknemers). Vorig jaar kocht het ook al een logistieke dienstverlener met 120 werknemers in de Finse haven Pori. Wie is Olmar eigenlijk? ‘We richten ons op strategische ladingstromen. In de containersector en tankopslag heb je al veel investeerders, maar in de overslag van droge bulk en andere grondstoffen liggen nog veel kansen.’

Oprichters Martijn Snijder (links) en Olivier van Noort scannen continu de markt af naar mogelijke logistieke bedrijven om over te nemen. Foto: NT / BP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen