Lelystad, Nijmegen en A12-corridor potentiële nieuwe hotspots

onderzoek

Diverse gebieden rondom de vier grote steden hebben veel potentie als nieuwe logistieke hotspot. Dan gaat het onder meer Zaanstad, Lelystad en Waddinxveen. Ook Nijmegen kan interessant zijn als vestigingsplek voor logistiek partijen. Dat meldt vastgoed­adviseur Savills.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lelystad, Nijmegen en A12-corridor potentiële nieuwe hotspots | NT

Lelystad, Nijmegen en A12-corridor potentiële nieuwe hotspots

onderzoek

Diverse gebieden rondom de vier grote steden hebben veel potentie als nieuwe logistieke hotspot. Dan gaat het onder meer Zaanstad, Lelystad en Waddinxveen. Ook Nijmegen kan interessant zijn als vestigingsplek voor logistiek partijen. Dat meldt vastgoed­adviseur Savills.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu