NT TV: krakende en piepende wereldwijde supply chains

Replay

De containertarieven in de zeevaart rijzen de pan uit. De congestie in zowel de Europese, Amerikaanse als Aziatische havens loopt flink op. Wat is er aan de hand? Is de economie zo hard aangetrokken, dat de supply chains het niet meer aankunnen? Ligt het aan de logistiek? Zijn het de naweeën van corona? Of is er meer aan de hand? NT TV ging hierover in gesprek met haveneconoom Bart Kuipers van het Erasmus UPT en hoogleraar handel en logistiek Albert Veenstra van TKI Dinalog en verbonden aan de Rotterdam School of Management.

Bekijk de uitzending:

NT TV: krakende en piepende wereldwijde supply chains | NT

NT TV: krakende en piepende wereldwijde supply chains

Replay

De containertarieven in de zeevaart rijzen de pan uit. De congestie in zowel de Europese, Amerikaanse als Aziatische havens loopt flink op. Wat is er aan de hand? Is de economie zo hard aangetrokken, dat de supply chains het niet meer aankunnen? Ligt het aan de logistiek? Zijn het de naweeën van corona? Of is er meer aan de hand? NT TV ging hierover in gesprek met haveneconoom Bart Kuipers van het Erasmus UPT en hoogleraar handel en logistiek Albert Veenstra van TKI Dinalog en verbonden aan de Rotterdam School of Management.

Bekijk de uitzending: