Replay interview Pascal Vranken van H.Essers tijdens Multimodaal 2022

Video

Pascal Vranken is directeur van H. Essers, een groot Belgisch transportbedrijf. Synchromodaal is hier het sleutelwoord, maar wat betekent het wanneer transport alsmaar goedkoper moet? Vranken ging tijdens Multimodaal 2022 in gesprek met NT-journalist Erik Verheggen over onder meer synchromodaal werken. Synchromodaal is niet zomaar een marketingterm van deze tijd, legt Vranken uit. ‘Modaliteiten moeten aan elkaar gekoppeld gaan worden’, benadrukt hij. ‘En niet alleen door een traject aan te bieden van A naar B, maar door steeds te kijken naar de combinaties van spoor, water en meer – zolang het transport maar gegarandeerd is.’ Kijk het interview hieronder terug.  

Replay interview Pascal Vranken van H.Essers tijdens Multimodaal 2022 | NT

Replay interview Pascal Vranken van H.Essers tijdens Multimodaal 2022

Video

Pascal Vranken is directeur van H. Essers, een groot Belgisch transportbedrijf. Synchromodaal is hier het sleutelwoord, maar wat betekent het wanneer transport alsmaar goedkoper moet? Vranken ging tijdens Multimodaal 2022 in gesprek met NT-journalist Erik Verheggen over onder meer synchromodaal werken. Synchromodaal is niet zomaar een marketingterm van deze tijd, legt Vranken uit. ‘Modaliteiten moeten aan elkaar gekoppeld gaan worden’, benadrukt hij. ‘En niet alleen door een traject aan te bieden van A naar B, maar door steeds te kijken naar de combinaties van spoor, water en meer – zolang het transport maar gegarandeerd is.’ Kijk het interview hieronder terug.