Warehousingbedrijf Misi in Zweedse handen

Overname

Misi uit Bleiswijk komt in Zweedse handen. Het warehousingbedrijf wordt overgenomen door Logent Group.

Misi
Foto: Misi

Beide bedrijven melden dat de koop naar verwachting volgende maand wordt afgerond . De zeventig medewerkers van Misi maken ook de overstap.

Misi is actief in warehousing en logistieke diensten voor e-commercepartijen en heeft naar eigen zeggen 150 klanten. Het bedrijf heeft daarvoor de beschikking over een magazijn in Bleiswijk ter grootte van 7.000 vierkante meter, met plannen om die capaciteit uit te breiden naar 11.000 vierkante meter.  Het bedrijf noteerde vorig jaar een netto-omzet van 8,6 miljoen euro.

Met de koop versterkt Logent zijn aanwezigheid in Nederland. Het bedrijf is sinds kort in Duiven al bezig met een nieuw warehouse van 40.000 vierkante meter. ‘Misi zal ook kunnen profiteren van de beschikbare capaciteit in Duiven’, meldt het bedrijf.

Warehousingbedrijf Misi in Zweedse handen | NT

Warehousingbedrijf Misi in Zweedse handen

Overname

Misi uit Bleiswijk komt in Zweedse handen. Het warehousingbedrijf wordt overgenomen door Logent Group.

Misi
Foto: Misi

Beide bedrijven melden dat de koop naar verwachting volgende maand wordt afgerond . De zeventig medewerkers van Misi maken ook de overstap.

Misi is actief in warehousing en logistieke diensten voor e-commercepartijen en heeft naar eigen zeggen 150 klanten. Het bedrijf heeft daarvoor de beschikking over een magazijn in Bleiswijk ter grootte van 7.000 vierkante meter, met plannen om die capaciteit uit te breiden naar 11.000 vierkante meter.  Het bedrijf noteerde vorig jaar een netto-omzet van 8,6 miljoen euro.

Met de koop versterkt Logent zijn aanwezigheid in Nederland. Het bedrijf is sinds kort in Duiven al bezig met een nieuw warehouse van 40.000 vierkante meter. ‘Misi zal ook kunnen profiteren van de beschikbare capaciteit in Duiven’, meldt het bedrijf.