Scan Global blijft kopen ondanks zwakke expeditiemarkt

Meer acquisities

Het Deense Scan Global Logistics (SGL) blijft ondanks het kille klimaat in de mondiale lucht-en zeevrachtexpeditie de beurs trekken voor acquisities in de markt. Recent voegde het snel expanderende bedrijf, dat vorig jaar goed was voor een omzet van 3,5 miljard dollar, het Zuid-Koreaanse bedrijf ENK Logistics toe aan het mondiale expeditienetwerk.

Foto: Scan Global Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Scan Global blijft kopen ondanks zwakke expeditiemarkt | NT

Scan Global blijft kopen ondanks zwakke expeditiemarkt

Meer acquisities

Het Deense Scan Global Logistics (SGL) blijft ondanks het kille klimaat in de mondiale lucht-en zeevrachtexpeditie de beurs trekken voor acquisities in de markt. Recent voegde het snel expanderende bedrijf, dat vorig jaar goed was voor een omzet van 3,5 miljard dollar, het Zuid-Koreaanse bedrijf ENK Logistics toe aan het mondiale expeditienetwerk.

Foto: Scan Global Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu