Turkish Airlines wil vrachtvloot bijna verdubbelen naar 40 stuks

agressieve expansieplannen

Turkish Airlines Cargo voorziet ondanks de huidige zwakke vraag naar luchtvrachtcapaciteit een gouden toekomst voor haar vrachtvliegtuigen. Daarom maakte vrachtbaas Turhan Özen onlangs in Brussel op een cargo-bijeenkomst de agressieve expansieplannen bekend om de vrachtvloot de komende 5 tot 10 jaar uit te bouwen van de huidige 24 naar 40 freighters.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Turkish Airlines wil vrachtvloot bijna verdubbelen naar 40 stuks | NT

Turkish Airlines wil vrachtvloot bijna verdubbelen naar 40 stuks

agressieve expansieplannen

Turkish Airlines Cargo voorziet ondanks de huidige zwakke vraag naar luchtvrachtcapaciteit een gouden toekomst voor haar vrachtvliegtuigen. Daarom maakte vrachtbaas Turhan Özen onlangs in Brussel op een cargo-bijeenkomst de agressieve expansieplannen bekend om de vrachtvloot de komende 5 tot 10 jaar uit te bouwen van de huidige 24 naar 40 freighters.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu