Prognose luchtvracht 2024: hoogstens wat procentjes erbij

Topmanagers temperen verwachtingen

Het volgend jaar zal voor de luchtvrachtmarkt qua ladingaanbod grofweg hetzelfde beeld geven als het bijna afgesloten en teleurstellende 2023, met mogelijk een plusje aan het einde van 2024. Dat bleek op de recent afgesloten bijeenkomst van topmanagers van de internationale luchtvrachtorganisatie TIACA in Brussel.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Prognose luchtvracht 2024: hoogstens wat procentjes erbij | NT

Prognose luchtvracht 2024: hoogstens wat procentjes erbij

Topmanagers temperen verwachtingen

Het volgend jaar zal voor de luchtvrachtmarkt qua ladingaanbod grofweg hetzelfde beeld geven als het bijna afgesloten en teleurstellende 2023, met mogelijk een plusje aan het einde van 2024. Dat bleek op de recent afgesloten bijeenkomst van topmanagers van de internationale luchtvrachtorganisatie TIACA in Brussel.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu