Luchtvracht kan flink profiteren van einde containerallianties

Analyse

De internationale luchtvrachtsector kan vanaf eind april volgend jaar financieel garen spinnen bij het verdwijnen van de kartelontheffing voor de containerallianties. Die maatregel kan vooral op secundaire bestemmingen een aardige deuk slaan in de betrouwbaarheid van de containervaart.

Foto: Luik Airport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Luchtvracht kan flink profiteren van einde containerallianties | NT

Luchtvracht kan flink profiteren van einde containerallianties

Analyse

De internationale luchtvrachtsector kan vanaf eind april volgend jaar financieel garen spinnen bij het verdwijnen van de kartelontheffing voor de containerallianties. Die maatregel kan vooral op secundaire bestemmingen een aardige deuk slaan in de betrouwbaarheid van de containervaart.

Foto: Luik Airport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu