Grote uitdagingen transportsector door groei offshore wind

Project Cargo Summit

Zowel de hoeveelheden en de grootte van lading voor offshore windparken als de hoeveelheid hernieuwbare energie groeien allen zeer fors. Die groei moet de transportsector wel bij kunnen houden. Dat zorgt voor veel uitdagingen, zo bleek wel tijdens de online conferentie Project Cargo Summit met als thema ‘Offshore wind’.

van_oord_aeolus_at_deutsche_bucht, offshore wind, installatieschip

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Grote uitdagingen transportsector door groei offshore wind | NT

Grote uitdagingen transportsector door groei offshore wind

Project Cargo Summit

Zowel de hoeveelheden en de grootte van lading voor offshore windparken als de hoeveelheid hernieuwbare energie groeien allen zeer fors. Die groei moet de transportsector wel bij kunnen houden. Dat zorgt voor veel uitdagingen, zo bleek wel tijdens de online conferentie Project Cargo Summit met als thema ‘Offshore wind’.

van_oord_aeolus_at_deutsche_bucht, offshore wind, installatieschip

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu