Moeizame gesprekken aan de cao-tafels

commentaar

Zowel vakbonden als werkgevers zijn op dit moment niet te benijden aan de cao-onderhandelingstafels. Vakbonden hebben hun zinnen gezet op een reële compensatie van de torenhoge inflatie de afgelopen jaren, werkgevers bekijken met angst en beven hun laatste kwartaalcijfers en de niet zo rooskleurige prognoses voor 2024.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Moeizame gesprekken aan de cao-tafels | NT

Moeizame gesprekken aan de cao-tafels

commentaar

Zowel vakbonden als werkgevers zijn op dit moment niet te benijden aan de cao-onderhandelingstafels. Vakbonden hebben hun zinnen gezet op een reële compensatie van de torenhoge inflatie de afgelopen jaren, werkgevers bekijken met angst en beven hun laatste kwartaalcijfers en de niet zo rooskleurige prognoses voor 2024.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu