Twill moet Maersk helpen om uit te groeien tot het FedEx van de zee

Interview

Maersk wil uitgroeien tot het Fed­Ex van de zee en daarvoor moet het boeken van containertransport een stuk simpeler worden. Bij voorkeur zo simpel als het bestellen van een Ubertje. Of het boeken van een kamer via Booking.com. Aan Troels Stovring de taak om dat met de digitale expediteur Twill te realiseren.

twill-damco-troels-stovring

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Twill moet Maersk helpen om uit te groeien tot het FedEx van de zee | NT

Twill moet Maersk helpen om uit te groeien tot het FedEx van de zee

Interview

Maersk wil uitgroeien tot het Fed­Ex van de zee en daarvoor moet het boeken van containertransport een stuk simpeler worden. Bij voorkeur zo simpel als het bestellen van een Ubertje. Of het boeken van een kamer via Booking.com. Aan Troels Stovring de taak om dat met de digitale expediteur Twill te realiseren.

twill-damco-troels-stovring

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding