Felle strijd Oeso en lijnvaart om behoud van allianties

Mededinging

Het Internationaal Transport Forum (ITF) en de belangenbehartiger van de containerlijnvaart World Shipping Council zijn verwikkeld in een felle strijd om het voortbestaan van de allianties. ITF waarschuwt dat die uit hun voegen zijn gegroeid en de concurrentie op zee belemmeren, terwijl de lijnvaart volhoudt dat zij cruciaal zijn voor het leveren van de diensten.

Foto: NT / TvG

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Felle strijd Oeso en lijnvaart om behoud van allianties | NT

Felle strijd Oeso en lijnvaart om behoud van allianties

Mededinging

Het Internationaal Transport Forum (ITF) en de belangenbehartiger van de containerlijnvaart World Shipping Council zijn verwikkeld in een felle strijd om het voortbestaan van de allianties. ITF waarschuwt dat die uit hun voegen zijn gegroeid en de concurrentie op zee belemmeren, terwijl de lijnvaart volhoudt dat zij cruciaal zijn voor het leveren van de diensten.

Foto: NT / TvG

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu