Tankercrisis: Britten stappen naar VN om ‘illegale interventie’ door Iran

Stena Impero

Een ‘illegale interventie’. Zo noemen de Britten in een brief aan de Veiligheidsraad de actie van Iran, nadat het land vrijdag de Britse tanker ‘Stena Impero’ in beslag nam. De tankercrisis staat maandag bovenaan de agenda van de vergadering van de Britse nationale veiligheidsraad (Cobra) die wordt voorgezeten door de Britse premier Theresa May.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tankercrisis: Britten stappen naar VN om ‘illegale interventie’ door Iran | NT

Tankercrisis: Britten stappen naar VN om ‘illegale interventie’ door Iran

Stena Impero

Een ‘illegale interventie’. Zo noemen de Britten in een brief aan de Veiligheidsraad de actie van Iran, nadat het land vrijdag de Britse tanker ‘Stena Impero’ in beslag nam. De tankercrisis staat maandag bovenaan de agenda van de vergadering van de Britse nationale veiligheidsraad (Cobra) die wordt voorgezeten door de Britse premier Theresa May.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu