FloraHolland beticht van octrooibreuk met rozen in zeecontainers

Transport

Royal FloraHolland zou zich schuldig hebben gemaakt aan het schenden van octrooirechten bij het transport van bloemen. De veilingorganisatie en marktplaats voor planten en bloemen zou bewaartechnieken hebben gebruikt bij het transport van rozen en chrysanten per zeecontainer waarvoor het niet de rechten heeft. Het Noord-Hollandse Floration Europe, houder van het octrooi, sleept FloraHolland om die reden voor de rechter.

Royal FloraHalland

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

FloraHolland beticht van octrooibreuk met rozen in zeecontainers | NT

FloraHolland beticht van octrooibreuk met rozen in zeecontainers

Transport

Royal FloraHolland zou zich schuldig hebben gemaakt aan het schenden van octrooirechten bij het transport van bloemen. De veilingorganisatie en marktplaats voor planten en bloemen zou bewaartechnieken hebben gebruikt bij het transport van rozen en chrysanten per zeecontainer waarvoor het niet de rechten heeft. Het Noord-Hollandse Floration Europe, houder van het octrooi, sleept FloraHolland om die reden voor de rechter.

Royal FloraHalland

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding