Blokkeerschip ‘Ever Given’ te kijk gezet met lelijke foto’s

Reparatiewerk

Containerschip ‘Ever Given’, een maand geleden gearriveerd op een scheepswerf in Qingdao (China) om gerepareerd te worden na zijn onfortuinlijke blokkeerincident in het Suezkanaal, zou inmiddels genoeg opgekalefaterd moeten zijn om zich weer vol trots aan de wereld te kunnen tonen en aan het werk te gaan. In het vaarschema van de China-Europe Shuttle Service van eigenaar Evergreen staat het vertrek van de ‘Ever Given’ vanuit de haven van Qingdao momenteel precies over een week gepland, op vrijdag 12 november.

ever given, schade

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Blokkeerschip ‘Ever Given’ te kijk gezet met lelijke foto’s | NT

Blokkeerschip ‘Ever Given’ te kijk gezet met lelijke foto’s

Reparatiewerk

Containerschip ‘Ever Given’, een maand geleden gearriveerd op een scheepswerf in Qingdao (China) om gerepareerd te worden na zijn onfortuinlijke blokkeerincident in het Suezkanaal, zou inmiddels genoeg opgekalefaterd moeten zijn om zich weer vol trots aan de wereld te kunnen tonen en aan het werk te gaan. In het vaarschema van de China-Europe Shuttle Service van eigenaar Evergreen staat het vertrek van de ‘Ever Given’ vanuit de haven van Qingdao momenteel precies over een week gepland, op vrijdag 12 november.

ever given, schade

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu