Schieten op averij grosse ‘Ever Given’

Afhandeling schade

Liefst 18.300 containers had de ‘Ever Given’ aan boord toen het schip zich vorig jaar maart klem voer in het Suezkanaal. Met zo’n gigant van een containerschip in de hoofdrol, wisten alle belanghebbenden meteen dat de afhandeling van de schade van het ongeval jaren zou gaan duren, als het al geen decennium wordt. Het is een proces dat zich veelal afspeelt achter gesloten Londense deuren, maar met een webinar werd vorige week geprobeerd een beetje zicht op de juridische schermutselingen te bieden.

Aankomst ever given rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schieten op averij grosse ‘Ever Given’ | NT

Schieten op averij grosse ‘Ever Given’

Afhandeling schade

Liefst 18.300 containers had de ‘Ever Given’ aan boord toen het schip zich vorig jaar maart klem voer in het Suezkanaal. Met zo’n gigant van een containerschip in de hoofdrol, wisten alle belanghebbenden meteen dat de afhandeling van de schade van het ongeval jaren zou gaan duren, als het al geen decennium wordt. Het is een proces dat zich veelal afspeelt achter gesloten Londense deuren, maar met een webinar werd vorige week geprobeerd een beetje zicht op de juridische schermutselingen te bieden.

Aankomst ever given rotterdam

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu