Vroon gaat veertig offshore-serviceschepen verkopen

Afslanken

De Nederlandse rederij Vroon gaat veertig offshore-serviceschepen van de hand doen. Het bedrijf wil daarna afgeslankt verder en zich daarbij concentreren op de rest van de vloot van circa honderd schepen, met daarin verschillende tankers (tankers voor grondstoffen, hoge temperatuur-tankers), schepen voor het vervoer van levend vee en ‘emergency response- & rescue’-vaartuigen.

Foto: Vroon

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vroon gaat veertig offshore-serviceschepen verkopen | NT

Vroon gaat veertig offshore-serviceschepen verkopen

Afslanken

De Nederlandse rederij Vroon gaat veertig offshore-serviceschepen van de hand doen. Het bedrijf wil daarna afgeslankt verder en zich daarbij concentreren op de rest van de vloot van circa honderd schepen, met daarin verschillende tankers (tankers voor grondstoffen, hoge temperatuur-tankers), schepen voor het vervoer van levend vee en ‘emergency response- & rescue’-vaartuigen.

Foto: Vroon

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu