Goede tijden, slechte tijden voor nieuwe containerrederijen

Achtergrond

Tailwind, Allseas, Ellerman, Kalypso, Doornekamp. Verschillende nieuwe namen debuteerden vorig jaar in de internationale containerlijnvaart, in een periode waarin de bomen in de containerscheepvaart tot in de hemel groeiden en een vrolijk rinkelende jackpot in het verschiet leek te liggen voor iedereen die in containerschepen investeerde.

Foto: Euro Nordic

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Goede tijden, slechte tijden voor nieuwe containerrederijen | NT

Goede tijden, slechte tijden voor nieuwe containerrederijen

Achtergrond

Tailwind, Allseas, Ellerman, Kalypso, Doornekamp. Verschillende nieuwe namen debuteerden vorig jaar in de internationale containerlijnvaart, in een periode waarin de bomen in de containerscheepvaart tot in de hemel groeiden en een vrolijk rinkelende jackpot in het verschiet leek te liggen voor iedereen die in containerschepen investeerde.

Foto: Euro Nordic

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu