Yang Ming schoonste containerrederij volgens nieuwe Xeneta-index

‘emissie-held’

Yang Ming was in het laatste kwartaal van 2022 de schoonste speler in de internationale containervaart op het gebied van de CO2-uitstoot, meldt het Noorse scheepsdatabureau Xeneta op basis van haar onlangs in het leven geroepen Carbon Emissions Index (CEI). De Taiwanese containerrederij is in de ogen van Xeneta, dat de index samenstelt in samenwerking met de Zweedse scheepvaartdatabase Marine Benchmark, een ware ‘emissie-held’.

Foto: Philip Pilosian / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Yang Ming schoonste containerrederij volgens nieuwe Xeneta-index | NT

Yang Ming schoonste containerrederij volgens nieuwe Xeneta-index

‘emissie-held’

Yang Ming was in het laatste kwartaal van 2022 de schoonste speler in de internationale containervaart op het gebied van de CO2-uitstoot, meldt het Noorse scheepsdatabureau Xeneta op basis van haar onlangs in het leven geroepen Carbon Emissions Index (CEI). De Taiwanese containerrederij is in de ogen van Xeneta, dat de index samenstelt in samenwerking met de Zweedse scheepvaartdatabase Marine Benchmark, een ware ‘emissie-held’.

Foto: Philip Pilosian / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen