Ceva Logistics wordt car carrier met vier schepen

vier nieuwbouw ro/ro-schepen

Ceva Logistics stapt in het maritiem vervoer van auto’s. De logistieke dochter van de Franse transportgroep CMA CGM gaat voor een periode van tien jaar vier nieuwbouw ro/ro-schepen charteren en wil daarmee zo’n 140.000 voertuigen op jaarbasis gaan vervoeren. Wereldwijd, maar met de nadruk op de Europese en Chinese markt.

Foto: ambient_pix / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ceva Logistics wordt car carrier met vier schepen | NT

Ceva Logistics wordt car carrier met vier schepen

vier nieuwbouw ro/ro-schepen

Ceva Logistics stapt in het maritiem vervoer van auto’s. De logistieke dochter van de Franse transportgroep CMA CGM gaat voor een periode van tien jaar vier nieuwbouw ro/ro-schepen charteren en wil daarmee zo’n 140.000 voertuigen op jaarbasis gaan vervoeren. Wereldwijd, maar met de nadruk op de Europese en Chinese markt.

Foto: ambient_pix / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu