‘40- en 45-voeters samen op een schip, dat is geen Lego’

Interview
De rol van Nederland in de internationale containervaart is met het van het toneel verdwijnen van spelers als Nedlloyd en NileDutch steeds meer uitgespeeld geraakt, maar in Poortugaal, op een steenworp afstand van de Rotterdamse haven, staat nog wel degelijk het hoofdkantoor van een containerrederij met Nederlandse wortels: BG Freight Line, de nummer 60 in de Alphaliner Top 100 van containerrederijen. We spreken met Koert Luitwieler, de ervaren ceo van BG Freight Line.
Koert Luitwieler, ceo van BG Freight Line
Foto: Marc De Swart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘40- en 45-voeters samen op een schip, dat is geen Lego’ | NT

‘40- en 45-voeters samen op een schip, dat is geen Lego’

Interview
De rol van Nederland in de internationale containervaart is met het van het toneel verdwijnen van spelers als Nedlloyd en NileDutch steeds meer uitgespeeld geraakt, maar in Poortugaal, op een steenworp afstand van de Rotterdamse haven, staat nog wel degelijk het hoofdkantoor van een containerrederij met Nederlandse wortels: BG Freight Line, de nummer 60 in de Alphaliner Top 100 van containerrederijen. We spreken met Koert Luitwieler, de ervaren ceo van BG Freight Line.
Koert Luitwieler, ceo van BG Freight Line
Foto: Marc De Swart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen