‘Vaak te veel zwavel in stookolie Benelux-havens’

Rapport

In de ARA-havens (Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen) wordt te vaak scheepsbrandstof geleverd die te veel zwavel bevat en die daarmee in strijd is met de internationale regelgeving. Dat constateert brandstofleverancier Integr8 Fuels in een nieuw rapport.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Vaak te veel zwavel in stookolie Benelux-havens’ | NT

‘Vaak te veel zwavel in stookolie Benelux-havens’

Rapport

In de ARA-havens (Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen) wordt te vaak scheepsbrandstof geleverd die te veel zwavel bevat en die daarmee in strijd is met de internationale regelgeving. Dat constateert brandstofleverancier Integr8 Fuels in een nieuw rapport.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu