Meubelimporteur krijgt gelijk: miljoenenboete voor Maersk/Hamburg Süd

contractbreuk

Maersk-dochter Hamburg Süd moet van de Amerikaanse toezichthouder FMC (Federal Maritime Commission) een schadevergoeding van bijna 10 miljoen dollar betalen aan de Amerikaanse verlader OJ Commerce, een meubelimporteur met hoofdvestiging in Florida die een aanklacht tegen de rederij had ingediend wegens contractbreuk.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Meubelimporteur krijgt gelijk: miljoenenboete voor Maersk/Hamburg Süd | NT

Meubelimporteur krijgt gelijk: miljoenenboete voor Maersk/Hamburg Süd

contractbreuk

Maersk-dochter Hamburg Süd moet van de Amerikaanse toezichthouder FMC (Federal Maritime Commission) een schadevergoeding van bijna 10 miljoen dollar betalen aan de Amerikaanse verlader OJ Commerce, een meubelimporteur met hoofdvestiging in Florida die een aanklacht tegen de rederij had ingediend wegens contractbreuk.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen