‘Bijna een derde van alle schepen nog niet klaar voor CII-systeem’

CO2-uitstoot

Ongeveer 30% van de wereldwijde scheepvaartvloot is helemaal nog niet klaar voor het energielabel-systeem van de Carbon Intensity Indicator (CII), een klimaatmaatregel van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO). Die waarschuwing heeft chemieconcern AkzoNobel volgens enkele internationale scheepvaartmedia geuit.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Bijna een derde van alle schepen nog niet klaar voor CII-systeem’ | NT

‘Bijna een derde van alle schepen nog niet klaar voor CII-systeem’

CO2-uitstoot

Ongeveer 30% van de wereldwijde scheepvaartvloot is helemaal nog niet klaar voor het energielabel-systeem van de Carbon Intensity Indicator (CII), een klimaatmaatregel van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO). Die waarschuwing heeft chemieconcern AkzoNobel volgens enkele internationale scheepvaartmedia geuit.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu