Containerrederijen zetten diep het mes in lijndiensten rond ‘Golden Week’

Capaciteit omlaag

Containerrederijen gaan rond Golden Week, de Chinese nationale feestperiode in de eerste week van oktober, fors snijden in hun dienstverlening. Volgens een inventarisatie van het Deense databureau Sea-Intelligence zijn er alleen al op de grote vaargebieden Azië-Europa en Transpacific in twee weken tijd 47 extra blank sailings – annuleringen van afvaarten – aangekondigd.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containerrederijen zetten diep het mes in lijndiensten rond ‘Golden Week’ | NT

Containerrederijen zetten diep het mes in lijndiensten rond ‘Golden Week’

Capaciteit omlaag

Containerrederijen gaan rond Golden Week, de Chinese nationale feestperiode in de eerste week van oktober, fors snijden in hun dienstverlening. Volgens een inventarisatie van het Deense databureau Sea-Intelligence zijn er alleen al op de grote vaargebieden Azië-Europa en Transpacific in twee weken tijd 47 extra blank sailings – annuleringen van afvaarten – aangekondigd.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu