OOCL ziet 62% omzet verdampen

Meer teu, minder omzet

Containerrederij OOCL zag zijn omzet in de eerste negen maanden van dit jaar met bijna 62% terugvallen tot 5,9 miljard dollar. Het totaal aantal teu steeg in deze periode met 1,5% van 5,3 miljoen teu naar ruim 5,4 miljoen teu. De bezettingsgraad was 4,8% lager dan in de eerste 9 maanden van 2022. De gemiddelde opbrengst per teu daalde met iets meer dan 62%.

Foto: Martin Lueke, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

OOCL ziet 62% omzet verdampen | NT

OOCL ziet 62% omzet verdampen

Meer teu, minder omzet

Containerrederij OOCL zag zijn omzet in de eerste negen maanden van dit jaar met bijna 62% terugvallen tot 5,9 miljard dollar. Het totaal aantal teu steeg in deze periode met 1,5% van 5,3 miljoen teu naar ruim 5,4 miljoen teu. De bezettingsgraad was 4,8% lager dan in de eerste 9 maanden van 2022. De gemiddelde opbrengst per teu daalde met iets meer dan 62%.

Foto: Martin Lueke, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu