Containerrederijen blijven worstelen om tarieven te verhogen

Kommer en kwel

Het blijft de containerrederijen grote moeite kosten om het niveau van de spottarieven op de trade van Azië naar Europa weer naar een winstgevend niveau te krijgen. De verschillende tarievenbarometers zitten deze week niet helemaal op één lijn, maar ze zijn het wel met elkaar eens dat de algemene tariefsverhogingen die door verschillende rederijen zijn gepubliceerd niet volledig aanslaan bij de verladers.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Containerrederijen blijven worstelen om tarieven te verhogen | NT

Containerrederijen blijven worstelen om tarieven te verhogen

Kommer en kwel

Het blijft de containerrederijen grote moeite kosten om het niveau van de spottarieven op de trade van Azië naar Europa weer naar een winstgevend niveau te krijgen. De verschillende tarievenbarometers zitten deze week niet helemaal op één lijn, maar ze zijn het wel met elkaar eens dat de algemene tariefsverhogingen die door verschillende rederijen zijn gepubliceerd niet volledig aanslaan bij de verladers.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding