Euronav neemt CMB.Tech over

transport koolstofarme brandstoffen

Scheepvaartgroep Euronav neemt CMB.Tech over, de CMB-dochter die zich toelegt op waterstof en ammoniak als brandstoffen. Die overname kadert in de herschikking van de belangen van de familie Saverys in Euronav en haar strategische keuze voor transport met koolstofarme brandstoffen.

Foto: CMB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Euronav neemt CMB.Tech over | NT

Euronav neemt CMB.Tech over

transport koolstofarme brandstoffen

Scheepvaartgroep Euronav neemt CMB.Tech over, de CMB-dochter die zich toelegt op waterstof en ammoniak als brandstoffen. Die overname kadert in de herschikking van de belangen van de familie Saverys in Euronav en haar strategische keuze voor transport met koolstofarme brandstoffen.

Foto: CMB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen