Hapag-Lloyd verwacht magerder 2024, Habben Jansen blijft tot 2029

'wispelturige vrachttarieven'

Hapag-Lloyd houdt er in een prognose voor het lopende jaar rekening mee dat ze in de rode cijfers gaat belanden. De brutowinst (ebit) zal volgens de nieuwe inschatting van ’s werelds op vier na grootste containerrederij dit jaar uitkomen tussen de -1 en +1 miljard euro. Als positief nieuwtje meldt het Duitse concern dat het de Nederlandse ceo Rolf Habben Jansen langer aan boord houdt.

Hapag-Lloyd wil in het achterlandvervoer een dikkere vinger in de pap, zegt ceo Rolf Habben Jansen. Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hapag-Lloyd verwacht magerder 2024, Habben Jansen blijft tot 2029 | NT

Hapag-Lloyd verwacht magerder 2024, Habben Jansen blijft tot 2029

'wispelturige vrachttarieven'

Hapag-Lloyd houdt er in een prognose voor het lopende jaar rekening mee dat ze in de rode cijfers gaat belanden. De brutowinst (ebit) zal volgens de nieuwe inschatting van ’s werelds op vier na grootste containerrederij dit jaar uitkomen tussen de -1 en +1 miljard euro. Als positief nieuwtje meldt het Duitse concern dat het de Nederlandse ceo Rolf Habben Jansen langer aan boord houdt.

Hapag-Lloyd wil in het achterlandvervoer een dikkere vinger in de pap, zegt ceo Rolf Habben Jansen. Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen