Swissport Brussel klaar voor Covidvaccins

Geconditioneerd vervoer

Voor de goede bewaring van sommige aangekondigde Covid-19 vaccins volstaat een temperatuur van rond het vriespunt, voor anderen is -20 graden Celsius aangewezen, maar sommige vaccins hebben -70 graden nodig. Op de luchthaven van Zaventem is daarvoor onlangs de nodige infrastructuur in gereedheid gebracht.

Swissport zaventem vaccins

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Swissport Brussel klaar voor Covidvaccins | NT

Swissport Brussel klaar voor Covidvaccins

Geconditioneerd vervoer

Voor de goede bewaring van sommige aangekondigde Covid-19 vaccins volstaat een temperatuur van rond het vriespunt, voor anderen is -20 graden Celsius aangewezen, maar sommige vaccins hebben -70 graden nodig. Op de luchthaven van Zaventem is daarvoor onlangs de nodige infrastructuur in gereedheid gebracht.

Swissport zaventem vaccins

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu