Spoorvervoer met Rusland niet getroffen door nieuw sanctiepakket

Nieuwe Zijderoute

Het vijfde sanctiepakket van de EU tegen Rusland en Belarus is nu definitief. De EU wil onder andere Russische en Belarussische wegtransporteurs verbieden om naar de EU te komen en Russische schepen de toegang tot Europese havens ontzeggen. Spoorvervoer van Rusland naar Europa blijft echter nog steeds mogelijk.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Spoorvervoer met Rusland niet getroffen door nieuw sanctiepakket | NT

Spoorvervoer met Rusland niet getroffen door nieuw sanctiepakket

Nieuwe Zijderoute

Het vijfde sanctiepakket van de EU tegen Rusland en Belarus is nu definitief. De EU wil onder andere Russische en Belarussische wegtransporteurs verbieden om naar de EU te komen en Russische schepen de toegang tot Europese havens ontzeggen. Spoorvervoer van Rusland naar Europa blijft echter nog steeds mogelijk.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu