Willem M. aan het woord op zitting zaak doodgereden motoragent

Rechtzaak

In de zaak van de doodgereden motoragent Arno de Korte, komt maandag voor het eerst de verdachte Willem M. aan het woord. M., die naar eigen zeggen na eerdere ongevallen met angst achter het stuur zat, houdt vast aan de lezing dat hij De Korte probeerde te ontwijken, ook al verklaren getuigen dat hij juist extra gas gaf voordat hij de agent aanreed.

Foto: NT, Erik Verheggen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Willem M. aan het woord op zitting zaak doodgereden motoragent | NT

Willem M. aan het woord op zitting zaak doodgereden motoragent

Rechtzaak

In de zaak van de doodgereden motoragent Arno de Korte, komt maandag voor het eerst de verdachte Willem M. aan het woord. M., die naar eigen zeggen na eerdere ongevallen met angst achter het stuur zat, houdt vast aan de lezing dat hij De Korte probeerde te ontwijken, ook al verklaren getuigen dat hij juist extra gas gaf voordat hij de agent aanreed.

Foto: NT, Erik Verheggen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu