Nieuw logistiek gebied Venray ter grootte van 83.000 vierkante meter

Warehousing

Gazeley gaat drie nieuwe warehouses met een totaaloppervlak van 83.000 vierkante meter in Venray ontwikkelen. Dat meldt het logistiek-vastgoedbedrijf.

De herontwikkeling van de voormalige Xerox-fabriek op bedrijventerrein Smakterheide, levert Gazeley over drie fasen op. Fase één is momenteel in aanbouw en zal in augustus dit jaar worden voltooid en worden opgeleverd aan Syncreon, een wereldwijde logistiek dienstverlener. Voor de overige twee magazijnen die nog in de planning staan, moeten nog gebruikers worden gevonden.

Breeam

Het pand wordt gebouwd in overeenstemming met Breeam Very Good certification, een certificaat dat iets zegt over het toepassen van duurzame technieken bij de bouw en gebruik van een pand.

Syncreon heeft een bestaande relatie met Gazeley in andere delen van Europa. Dit is Gazeley’s eerste ontwikkelproject in Nederland sinds de opening van haar kantoor vorig jaar in Amsterdam. Het bedrijf bezit een portfolio van ruim 5,1 miljoen vierkante meter in logistieke markten in het VK, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland.

Nieuw logistiek gebied Venray ter grootte van 83.000 vierkante meter | NT

Nieuw logistiek gebied Venray ter grootte van 83.000 vierkante meter

Warehousing

Gazeley gaat drie nieuwe warehouses met een totaaloppervlak van 83.000 vierkante meter in Venray ontwikkelen. Dat meldt het logistiek-vastgoedbedrijf.

De herontwikkeling van de voormalige Xerox-fabriek op bedrijventerrein Smakterheide, levert Gazeley over drie fasen op. Fase één is momenteel in aanbouw en zal in augustus dit jaar worden voltooid en worden opgeleverd aan Syncreon, een wereldwijde logistiek dienstverlener. Voor de overige twee magazijnen die nog in de planning staan, moeten nog gebruikers worden gevonden.

Breeam

Het pand wordt gebouwd in overeenstemming met Breeam Very Good certification, een certificaat dat iets zegt over het toepassen van duurzame technieken bij de bouw en gebruik van een pand.

Syncreon heeft een bestaande relatie met Gazeley in andere delen van Europa. Dit is Gazeley’s eerste ontwikkelproject in Nederland sinds de opening van haar kantoor vorig jaar in Amsterdam. Het bedrijf bezit een portfolio van ruim 5,1 miljoen vierkante meter in logistieke markten in het VK, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland.