Systabo, een onderneming van VolkerWessels, is verantwoordelijk voor realisatie en zal het gebouw medio september 2019 opleveren.

Ligging

De huurder, een internationale eindgebruiker, zal het nieuwe DC gebruiken om de groei van haar operatie te faciliteren. Het object ligt aan de Bavelseparklaan, direct aan de afslag van de A27. Breda is een van de zuidelijke hubs met directe snelwegverbindingen met onder andere Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven.

‘Eind 2018 zijn we op eigen risico gestart met de bouw van DC Bavelse Berg met een totale omvang van ongeveer 45.000 vierkante meter. Het project heeft een flexibel ontwerp en is onder te verdelen in maximaal vier onafhankelijk opererende units. Twee units met een totaal metrage van circa 25.000 vierkante meter zijn nog voor verhuur beschikbaar’, licht Roeland van den Berg van VolkerWessels Logistics Development toe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement